Дружина «Холостяка» розповіла про дивне прохання від російської журналістки

Дар'я Хлистун з чоловіком
фото з відкритих джерел

Дар'я Хлистун впевнена, що представниця ЗМІ хотіла спровокувати конфлікт

Модель та дружина Макса Михайлюка, героя десятого сезону реаліті-шоу «Холостяк» Дар'я Хлистун розповіла у соцмережах про інцидент, який стався з нею на Тижні моди в Парижі.

Даша розповіла, що на бекстейджі її вистерігала журналістка, яка виявилася росіянкою. Вона попросила у моделі інтерв'ю, однак, коли Хлистун запитала, звідки журналістка, та відповіла, що мешкає в Парижі.

«Вона хотіла до мене підійти на бекстейджі, коли мені робили волосся. Після цього мене забрали на мейк. Вона чекала, коли з'явиться час. Вона підійшла до мене і перша заговорила зі мною російською. Я на неї подивилася, і вона відразу перейшла на англійську і сказала: «Давай поспілкуємося англійською». Я говорю: «А ви звідки?» Вона мені: «Я з Парижа». «А родом звідки?» Вона відповіла: «Росія». Я говорю: «Сорі, ні», – розповіла модель.

Хлистун підозрює, що представниця російських ЗМІ хотіла спровокувати конфлікт, бо знала, що Даша з України: «Вона знала, що я українка, бо вона мене не вперше бачить, я вже не перший рік роблю кутюр та фешн-вік. Але навіщо вона це зробила? Вона хотіла, щоб я з нею заговорила англійською мовою, наче й не було нічого? Ось що вона хотіла? Чи хотіла вона конфлікту?».

Раніше «Главком» писав, що на «Міс Всесвіт» в США представниця України Вікторія Апанасенко теж не піддалася на провокацію росіян.  На одному із заходів конкурсу краси «Міс Всесвіт 2022» представниця Росії Ганна Ліннікова  спробувала сфотографуватися поряд з українкою. Реакція Вікторії була блискавичною.

Читайте також: Який сором. Колишні одесити зняли комедію для росіян про «прості задоволення»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: