Полякова вперше зізналась, як Єфросиніна публічно її ображала: Я помстилася, якщо чесно

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Найкращі подруги згадали непрості часи своїх стосунків

Співачка Ольга Полякова, яка вважає нині телеведучу Маші Єфросініну однією з найближчих своїх подруг, зізналася в черговому випуску програми «Дорослі дівчатка», що так було не завжди.  

«Я до тебе була дуже розташована. Пам'ятаєш ти робила проєкт «Маша»? Я до тебе прийшла, я ще була ніхто, а ти вже була Маша Єфросініна. Ти мене під#бувала всю зйомку, і взагалі ти тоді була зла і неприємна. Потім я пішла до тебе на передачу, мене дуже довго вмовляли. Після того як ти мене під#бувала, я до тебе вже дуже погано ставилася. Я ці образи всі проковтнула, але я їх запам'ятала», – відверто розповіла Полякова.

Через якийсь час сталася відома нині історія, коли Єфросиніна запросила Полякову на чергове інтерв’ю, та дала году, але в студії не з’явилася. «Я доїхала і зрозуміла, що не можу йти до тебе на інтерв'ю. Не можу і не хочу. Це було вперше, коли я реально розуміла, що тебе підставила. І я десь тобі помстилася, якщо чесно», – зізнається Полякова.

Незважаючи на те, що Єфросининій довелося чекати вісім годин, а потім виплачувати знімальній групі гонорар за роботу, яка не була виконана через неприїзд Полякової, артисткам вдалося з часом порозумітися. «Ти стала іншою, я зрозуміла, що ти змінюєшся. Ми знали три різних Маші. Перша – ти була відкрита, кумедна, щира. Потім щось з тобою сталося, ти стала дуже напруженою, сконцентрованою і злою. А потім з тебе стало це все відпадати... Ти вже не така, якою ти була, ти зовсім інша. Але ти стала теплішою, людянішою, добрішою», – пояснила Полякова, чому змінила думку про Єфросиніну.

Читайте також: Кейт Уінслет зворушила мережу, підтримавши недосвідчену журналістку під час інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: