В мережі з’явилися фото, як зустрічають українці Тараса Петриненка в США

Петриненко: Багато в кого в Україні нарешті спаде полуда з очей через те, що думали, що Росія – це нормальна країна
Фото: ФБ Тараса Петриненка

Народних артистів України Тараса Петриненко та Тетяну Горобець тепло приймають в  Америці

Народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець в рамках туру на підтримку України дають виступи в США. На сторінці артиста у Фейсбук з’явилися світлини теплої зустрічі артистів в Чикаго.

Тарас Петриненко не вперше виступає в цьому місті. Три роки тому давав концерти на фестивалі Uketoberfest, який зібрав в одному місці не тільки місцевих діаспорян, але й українців з інших штатів Америки. Разом з Петриненком на одній сцені тоді виступав гурт «Антитіла», а лідер колективу Тарас Тополя зовсім недавно на своїй сторінці в соцмережі зізнався, що легендарна пісня Петриненка «Україна» веде його та всю Україну до перемоги.

«Не тільки пісня «Україна», а й багато інших були написані саме для того, щоб люди усвідомили, що це наша Батьківщина, за яку потрібно боротися. 30 років тому я попереджав, що рано чи пізно буде оцей конфлікт з Росією – остаточний», – розповідав сам Петриненко в одному з останніх інтерв’ю, яке відбулося вже під час повномасштабної війни з Росією.

Він згадав, що всі думали, що він несповна розуму, бо припускав думку нападу Росії. Зараз наголошує, що потрібно вистояти, але переконаний – перемога за нами.

«Думаю, що багато в кого в Україні і поза нею нарешті спаде полуда з очей через те, що думали, що Росія – це нормальна країна, де живуть нормальні люди. Як бачимо, це абсолютно не так. Відходячи від цього – треба шанувати своє, любити своє, робити все, щоб наша держава була надзвичайно потужною, – впевнений Петриненко. – Коли прийде час перемоги, нам треба просто обійнятися та привітати одне одного. І вже ніколи цих обіймів не розмикати, тому що всі і на Сході, і на Заході, і на Півдні, і на Півночі – наша країна, яку потрібно берегти як зіницю ока. Вона на це заслужила».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: