Малахова прокоментувала призначення Бенюка керівником Театру на Подолі, яким керував її батько

фото з відкритих джерел

Богдан Бенюк – близька людина для родини Малахових

Народного артиста України Богдана Бенюка призначено художнім керівником академічного Театру на Подолі. Про це повідомили на сторінці театру у Фейсбук. Він замінить на цій посаді режисера Віталія Малахова, який помер в листопаді минулого року. Дочка покійного режисера Даша Малахова на своїй сторінці в соцмережі написала пост з приводу нового призначення.

За словами телеведучої та акторки, це першим щасливий день у її житті після смерті батька: «Віднині Театр на Подолі очолює Богдан Бенюк. Актор з найвищими професійними стандартами, прекрасною репутацією в світовому театральному світі, однодумець Малахова людина яка світиться. А світло нам всім зараз дуже потрібно. Щасливо чекаю на нові плани прекрасного театру Малахова. Дякую всім його друзям, які невпинно підтримували і продовжують любити мене, театр, колектив, в пошуку правильного шляху».

Богдан Бенюк – близька людина для родини Малахових. «Коли я йому телефоную, він завжди говорить «Даринка, кажи». Я телефонувала сидячі на підлозі в Новусі, я не плакала, а просто сіла в пальті, розуміючи, що сил немає. На той момент не будо сил жити, не те, щоб думати про театр. Я просто сказала – я не знаю як жити. Ми сиділи в кав’ярні біля театру Франка і дивилися один на одного. Пройшов час після похорон, але я все ще не навчилася дивитися в очі татовим друзям, якось нестерпно мені від них було. А вони не навчилися дивитися на мене», – зізналася Даша.  

«Коли Богдан Бенюк плаче, в нього очі одразу червоними стають. «Дарина, Малахов показав мені світ, а світу мене», – сказав Богдан Михайлович, людина, яка взагалі і не думала очолювати Театр на Подолі. Згадалося, як ми разом жили в Еденбурзі, з Хостіком, як вони готували в чайнику суп, як я відчувала себе захищеною. Грали Отелло у вікторіанських банях, так добре було. Потім, я йшла втомлена після репетицій вниз з репетиційної зали, а він летів на виставу. Тато вже хворів. Коли він йде, то все якось світиться, та стає веселішим. Тільки в тата був такий талант. І в Бені. А якщо тобі пощастило зустріти Беню в кабінеті у Малахова, то сяйво просто множилося. Як же вони любили один одного. Просто були закохані в творчість один одного. Це якось завжди було дуже явно. Справжня команда. Коли тато вже хворів, я запитала його про щасливі моменти, а він сказав, що репетиції з хорошими акторами – то щастя. І з Бодею, Бенею, Б.М. Я спитала, чи найкращій він актор, з якими йому довелося працювати, а тато сказав – він великий. Один на мільйон. Щоразу, коли слідкуєш за їх репетиціями – це як дивитися на хлопців у дворі, які кайфують від гри у футбол старим м’ячем. Азарт, любов, свобода та енергія».

В Театрі на Подолі теж прокоментували нове призначення. «У кожного корабля має бути капітан, інакше буря зіб'є його з курсу. Щасливі від того, що далі нас поведе друг Віталія Малахова, один із небагатьох, хто розуміє, який він – справжній Театр на Подолі», – ідеться у повідомленні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: