Нагорода для ескортниці. Що відомо про Ксюшу Манекен, яка отримала відзнаку від ГУР

фото з відкритих джерел

В соцмережі Оксана публікує здебільшого фото та відео відвертого характеру

Блогерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен (справжнє ім'я – Оксана Волощук) похизувалася в соцмережі нагородою від Головного управління розвідки України та потрапила в гучний скандал. Не усім українцям здається доречною така відзнака для блогерки.

Раніше повідомлялося, що нагороду їй було вручено під час зустрічі радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка з інстаграм-блогерами, яка відбулася в п'ятницю. На зустріч в ОП запросили блогерів Сашу Бо, Євгена Таллера, Ксюшу Манекен, Настю Єлісєєву, Таню Парфільєву, Микиту Добриніна та інших. Головною темою бесіди стала інформаційна війна та мотивація населення під час повномасштабного вторгнення.

Однак згодом виявилося, що нагороду блогерка отримала ще в жовтні 2022 року. За інформацією УНІАН, Манекен відзначили за «відмінно виконані поставлені перед нею завдання». Проте що саме робила блогерка – не повідомляється.

«Розвідка – особливо в країні, яка воює – це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності. Зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, соціального статусу, з особливими навичкам. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні перемогти у різний спосіб», – додали джерела.

Ксюша Манекен – інфлюенсер та фотограф, за її профілем у Instagram стежать 412 тисяч підписників. Публікує здебільшого фото та відео відвертого характеру. В одному з нещодавніх інтерв'ю дівчина розповіла, що з 19 до 22 років займалася ескортом. При цьому вона наголошувала, що ніколи не мала інтимних стосунків з чоловіками за гроші, а лише «займалася супроводом» заможних чоловіків на світських заходах і вечірках. Серед тих, кому надавала такі послуги, були, зокрема, арабські шейхи, і певний час вона провела в Дубаї. Пізніше відкрила шлюбне агентство. Манекен написала вчора в Інстаграм: «Комік став президентом, ескортниця отримала орден. А ви, всі такі «правильні», не отримали від цього життя ніх#я». Однак незабаром це повідомлення Волощук видалила.

Окрім того, раніше блогерка потрапляла у скандал через позицію щодо окупації Криму. Волощук заявляла, що планує життя на півострові та вважає, що за часів окупації РФ Крим став кращим. Також вона переконувала, що «неважливо чий півострів, головне – аби там було мирно». Зараз на своїй сторінці в Інстаграм Оксана виклала відео, в якому виправдовується, мовляв, на той час не мала достовірної інформації про ситуацію: «Тоді, як і багато хто, не розуміла, що відбувається насправді, і вважала, що головне, щоб усі були живі-здорові». «З того часу багато що змінилося. Але кому це цікаво. Люди зайняті тим, що кидають у мене каміння, наче самі без гріха», – обурюється Манекен.

Також дівчину критикують через те, що вона відмовилася переходити на українську та заявила, що взагалі не планує цього робити. Також виявилося, що Оксана Волощук вже потрапила до бази «Миротворця». Блогерку звинувачують у спробах легалізації окупації Криму російськими загарбниками. «Участь у антиукраїнських пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Маніпуляція суспільно значущою інформацією», – зазначено на сайті у поясненні до того, чому саме Манекен потрапила до бази.

Читайте також: На вила піднімуть. Задніпровський пояснив, чому москвичку Безрук не вирізали з «Будиночку на щастя»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: