Нікітюк вразила історією подруги: 22 січня наречений освідчився, 24 – загинув

Нікітюк: Мої глибокі співчуття всім, хто втратив своїх чоловіків, коханих, друзів, батьків і братів
фото з відкритих джерел

Леся Нікітюк разом з подругою приїхала до Житомира, куди привезли захисника

Телеведуча Леся Нікітюк на своїй сторінці в соцмережі розповіла історію своєї подруги, яка втратила на війні коханого.

«Історія так собі… Подрузі 22-го січня він освідчився, а 24 січня він загинув на війні. А вони хотіли… Жити нормально разом хотіли, хотіли кохати… Вони так хотіли», – написала Леся.

Нікітюк разом з подругою приїхала до Житомира, куди привезли загиблого захисника: «Ми приїхали до Житомира, сюди привезли тіло нашого героя… Тіло коханого моєї подруги. Вона така щаслива була останні чотири місяці. А зараз сама на себе не схожа, не їсть, не п'є. Лиш сльози і дим від сигарет», – продовжила телеведуча.

«Побратими передали їй речі хлопця. Його футболочка, худі, на яких залишився його запах. Мої глибокі співчуття всім, хто втратив своїх чоловіків, коханих, друзів, батьків і братів на цій проклятій війні, яку ми обов’язково виграємо! Герої не вмирають! Світла пам’ять Руслану», – додала Нікітюк.

Раніше «Главком» писав, що в одному з випусків проекту «LeМаршрутка», який транслює Новий канал, телеведуча Леся Нікітюк познайомилася з відомою на всю країну особистістю – блогером та ведучим гуманітарного проекту «Шукай своїх» Володимиром Золкіним, який розповів про розмови з полоненими рашистами.

«Володимир Золкін – людина, яка, напевно, найчастіше з усіх українців спілкувалася з російськими військовими, – розповідає Леся Нікітюк. – Усі вони – полонені, дають Золкіну інтерв’ю, які можна подивитися на його ютуб-каналі. В своїх розмовах журналіст намагається зрозуміти ту «загадочную русскую душу», а саме з’ясувати: «Якого біса ви сюди прийшли?».

Читайте також: Еліна Світоліна вперше з початку вторгнення приїхала до Києва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: