Українські підлітки феєрично увірвалися до півфіналу шоу America’s Got Talent

фото з відкритих джерел

Перед виступом юні українці розповіли про російське повномасштабне вторгнення в Україну

Український гурт «Light Balance Kids» підкорив глядачів та суддів на популярній телепрограмі «America's Got Talent» у США. Підлітки вразили своїм креативом та потрапили у півфінал рейтингового телешоу. Відео виступу опубліковано на ютуб-каналі телешоу.

Перед своїм виступом учасники колективу розповіли глядачам про російське повномасштабне вторгнення в Україну. Одна з учасниць гурту також розповіла, що її батько воює проти російських загарбників. Артисти зізналися, що поїздка для виступу в США стала для них можливістю згадати, що таке життя без війни та щоденних повітряних тривог і ракетних обстрілів.

Після виступу українського колективу Гові Мандель – канадський ведучий та комік – натиснув кнопку Golden Buzzer. Ця кнопка означає, що учасник шоу проходить одразу до півфіналу проєкту.

«Тут таке дивовижне послання. Там, звідки ви родом, на даний час, можливо, найтемніше місце у світі, і ви перетинаєте земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити що-небудь від імені Америки й «America’s Got Talent», щоб принести вам ще більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас», – сказав він.

Варто зауважити, що «Light Balance Kids» не вперше беруть участь в американському талант-шоу. У 2019 році українським танцюристам вдалось увійти до десятки фіналістів.

Читайте також: Охоронець президента у ТікТок збирає мільйони переглядів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: