Стало відомо, чому сім'я Ріші Сунака не буде жити з ним в резиденції прем'єр-міністра

фото з відкритих джерел

Сунак планує використати це місце виключно як офіс

Журналісти Daily Mail з'ясували, що родина Ріші не збирається проживати разом із ним у будинку номер 10 за Даунінг-стріт, який є офіційною резиденцією прем'єр-міністрів Великобританії. Сам Сунак також планує використати це місце виключно як офіс. Справа в тому, що його сім'я вже кілька років мешкає в Кенсінгтоні – там навчається молодша дочка пари, 9-річна Анушка.

Зрозуміти Сунака, до речі, не складно. Він разом із рідними вже жив на Даунінг-стріт якийсь час тому, але залишив резиденцію разом із постом канцлера казначейства. І все це сталося близько півроку тому. Черговий переїзд, як стверджують репортери, може позначитися на психологічному стані його дітей, які тільки почали звикати до нового будинку та кола спілкування.

Раніше «Главком» розповідав, що відомо про дружину нового прем'єр-міністра Британії.

Дружина Ріші Сунака – Акшата Мурті спадкоємиця IT-імперії свого батька і вона надзвичайно багата. Зараз Акшата володіє 0,93% акціями компанії, що у грошовому еквіваленті становить понад 560 мільйонів доларів. У пари є таунхаус з п'ятьма спальнями та квартира в Лондоні, а також чарівна сімейна садиба, розташована в Кірбі-Сігстоні, Північний Йоркшир.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: