Зірка українських серіалів цинічно пояснила, чому живе в Москві та мовчить про війну

Віталіна Біблів стверджує, що у Безрук можуть відібрати дитину
фото з відкритих джерел

 

Безрук каже що обирає «сім’ю, а не Батьківщину»

Відома українська акторка Галина Безрук, яка знялася у багатьох українських серіалах, серед яких «Останній москаль», «Слуга народу», «Будиночок на щастя», «Великі Вуйки», заявила, що мовчить про війну в Україні, бо її чоловік-росіянин та дитина з громадянством сусідньої країни – це вагома причина.

Безрук каже що обирає «сім’ю, а не Батьківщину». «У мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася в мене. Якщо трохи поворушити мізками, цілком зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є, хто мій чоловік, хто моя дитина – якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю родину. Найближчих мені людей – себе та сім'ю», – заявила артистка в інтерв'ю російському виданню «Газета.Ru».

Тим часом, колега Безрук по серіалу «Будиночок на щастя» Віталіна Біблів в одному з інтерв'ю також пояснила, чому та мовчить про війну в Україні: «Історія непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому фізичні особи і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація».

Галина Безрук родом з Краматорську Донецької області. У 2015 році акторка вийшла заміж за російського колегу Артема Алексєєва. Разом з дочкою Василиною подружжя проживає у Москві.  

У вересні 2021 року актриса заявила про розлучення з Алексєєвим. За її словами, вона вирішила це зробити після того, як чоловік на очах у дочки вдарив її ногою в живіт. Також Безрук повідомила, що, перевіривши телефон чоловіка, дізналася про його зради. За словами Безрук, її чоловік добре випиває. Однак в лютому 2022 року вона заявила, що помирилася з Алексєєвим.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: