Друг Зеленського про токсичне оточення президента: Він перебуває у тераріумі

Кошовий каже, що дружить із Зеленським 18 років
фото з відкритих джерел

Євген Кошовий розповів про чиновників, які «вважають, що іншої крові»

Художній керівник та актор студії «Квартал 95» в інтерв’ю телеведучому та блогеру Олексію Суханову розповів, як змінився його друг – президент Зеленський за час великої війни. Про це йдеться в програмі «Говорить Суханов». За словами Кошового, час від часу йому вдається побачитися з колишнім колегою по «Кварталу» Володимиром Зеленським.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ua.strana (@ua.strana)

«Я намагаюся робити це частіше. Але, зрозуміло, що часу на це не вистачає. Та дуже хочеться, щоб він трошки відволікався, тому що за цей рік він щось трошки постарів, – каже Кошовий. – Я, коли побачив обкладинку Der Spiegel, він там взагалі на себе був не схожий. Я відразу написав йому: «З тобою все нормально?» – і відправив йому обкладинку. А він каже: «Та то світло таке». Він до цього легко ставиться. Посмішка в нього з обличчя пішла, але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, іноді буває так, що щось напише, і я думаю: «О, ти в формі, брат».

Також в інтерв'ю Євген Кошовий згадав про оточення президента: «Є такі, що не подобаються. Багато хто. Прізвищ не називатиму. Вони про це чудово знають. Я на цьому не акцентую його увагу. У нього і без цього є що робити. Вони чудово знають, як я до них ставлюся. Тому що я про це говорю і в публічному просторі. І вони про це дізнаються».

Кошовий додає, що таких людей багато: «Вони вважають, що іншої крові. Я розумію, що деякі з них народилися в норкових пелюшках, і так вони по життю йдуть, але нічого хорошого в мажорстві їхніх дітей і в їхньому життєвому сенсі грошовому, немає. Не бачу у цьому життєвої сили. Не цікаво. А він буде намагатися на тебе залізти. Вони живуть іншим життям і принципами. А дехто без принципів взагалі».

«Чи можна сказати, що президент зараз перебуває у тераріумі?» – запитав Суханов. «Так, з 2019 року. Всі розуміли, що так воно і буде». «Він самотня людина?» – перепитав Олексій. «Абсолютно – ні! – відповів Євген. – В нього є друзі, ті хто поруч з ним сидить, хто з ним їздить. Є люди, які з ним будуть до кінця».

Читайте також: Сім'я українки, яку застрелив Алек Болдвін, знову подає на актора до суду: що вимагають

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: