Олена Зеленська для візиту в Польщу вибрала особливу прикрасу: скільки вона коштує

фото з відкритих джерел

Знімками з офіційної події перша леді поділилася у соцмережах

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська сьогодні перебувають з офіційним візитом в Польщі. Це перший спільний закордонний візит українського президента та першої леді з моменту початку повномасштабної війни.

Перша леді обрала особливий образ для одноденної поїздки. Знімками з офіційної події вона поділилася у соцмережах.

У столиці Польщі дружина Зеленського зʼявилася в елегантному ансамблі відтінку бордо українського бренду A.M.G. Образ першої леді складається із двобортного пальта і сукні в тон. До ансамблю Олена Зеленська додала золоті сережки та особливий аксесуар українського бренду Gunia Project – кулон-амулет Тризуб. Такий кулон на сайті компанії коштує від 4 до 13 тисяч гривень. Вартість прикраси залежить від її розміру. Кулон у формі тризуба продається разом із ланцюжком.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська прийшла на зустріч з голлівудським актором Орландо Блумом із срібною брошкою у вигляді півника з Бородянки. Таку срібну з позолотою прикрасу створили засновниці бренду Gunia Project влітку минулого року для спеціального проєкту «Півник». На сайті компанії брошка-півник коштує 6200 гривень.

Також перша леді України на своїй сторінці у Фейсбук виклала знімок, на якому постала в чорній блузці з вишивкою та рукавами-ліхтариками. Свій образ дружина президента доповнила прикрасою у вигляді гілочки калини. Зеленська приміряла золоте кольє із червоними коралами від українського ювелірного бренда Sova. На сайті компанії зазначено, що вартість такої прикраси становить 64 990 грн.

Олена Зеленська любить цікаві деталі в своїх образах. На міжнародному форумі в Дубаї перша леді приймала нагороду «Смолоскип свободи» з рук Гілларі Клінтон. Для урочистості Олена обрала чорно-білий елегантний образ. В якості прикраси – вінтажну золоту брошку Yves Saint Laurent, яка виготовлена в минулому столітті.

Читайте також: Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: