Сім'я українки, яку застрелив Алек Болдвін, знову подає на актора до суду: що вимагають

Актор стверджує, що врегулював усі питання з вдівцем Меттью Гатчінсом та 9-річним сином Галини
фото з відкритих джерел

Адвокатка родини заявила, що її клієнти зберігають надію, що актор «не зможе уникнути відповідальності»

Родичі Галини Гатчінс, яку ненавмисно застрелив на зйомках фільму «Іржа» голлівудський актор Алек Болдвін, подають повторний позов до суду проти артиста, повідомляє видання BBC.

Адвокатка Глорія Оллред, яка представляє інтереси батьків та сестри Гатчінс, заявила, що її клієнти зберігають надію, що актор «не зможе уникнути відповідальності» за смерть Галини. «Містер Болдвін може вдавати, що він не несе відповідальності за те, що натиснув на курок і викинув бойову кулю, яка обірвала життя Галини. Він може втекти в Монтану і вдавати, що він просто актор у фільмі про дикий захід, але в реальному житті він не може втекти від того факту, що він грав головну роль у трагедії, яка мала наслідки в реальному житті», – йдеться в заяві адвоката.

Нагадаємо, що на початку лютого стало відомо, що родичі операторки Галини Хатчінс подали до суду на Алека Болдвіна. За словами адвоката батьків і сестри Гатчинс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну. Мати Гатчінс, Ольга Соловей, працює медсестрою, яка доглядає поранених військовослужбовців, а сестра вбитої Світлана змушена сама доглядати двох дітей, поки її чоловік воює на фронті. Оллред додає, що Галина «не дозволила б їм залишатися в країні», якби була жива, і «могла б перевезти їх до США».

Тим часом Алек Болдвін стверджує, що батьки загиблої операторки хочуть нажитися на трагедії. На думку адвокатів артиста, позов вводить слідство в оману і був поданий лише для отримання компенсації.

Також адвокати голлівудського кіноактора Алека Болдвіна оголосили, що з їхнього підзахисного знято кримінальні звинувачення. Днями раніше стало відомо, що знімальна група несподівано відновила роботу над вестерном, перервану після трагедії» на Йеллоустонському кіноранчо в Монтані. Згодом прокурори заявили, що Болвіна не виправдано. Причиною зняття звинувачень із Болдвіна, йдеться у заяві, стало виявлення нових фактів, які вимагають «подальшого розслідування та судово-медичної експертизи.

Читайте також: З'явилося невідоме фото Єлизавети II, зняте невісткою незадовго до смерті королеви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: