Пророкує, що чекає на Росію. Мадонна «засвітила» кофтину з лайливим написом на російській

На фото Мадонна позує поряд з російською активісткою Надією Толоконніковою
фото з відкритих джерел

Співачка з'явилася на вечірці у світшоті, на якому великими літерами написано «п#зда»

Американська співачка Мадонна засвітилася на вечірці Saint Laurent, присвяченій перевиданню її книги «Секс» у світшоті з російським нецензурним написом. Росіяни-шанувальники в захваті від витівки виконавиці, українці – не такі однозначні в оцінках.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Мадонна опублікувала фотографію, на якій вона знята в одежині з нецензурним словом російською мовою, на своїй сторінці в інстаграм-акаунті. Співачка сфотографувалася в розшитих паєтками міні-шортах, мереживному корсеті та чорній кофті, на якій великими білими літерами написано «п#зда».

На фото Мадонна позує поряд з російською активісткою, учасницею феміністської панк-групи Pussy Riot Надією Толоконніковою, яку в 2012 році приговорили до трьох років ув'язнення через участь в акції проти Путіна. Тоді Мадонна підтримала учасниць гурту, закликавши на концерті в Москві їх звільнити. Ймовірно, Толоконнікова вирішила віддячити артистці, презентувавши кофтинку.

Росіяни в коментарях дякують, що Мадонна приміряла вбрання з російським написом, схоже, їх зовсім не бентежить, що на кофті написано не «слава Росії». «Супер футболка», «Класний напис на кофті», «Класна футболка», – йдеться в коментарях. Українці розділилися в оцінках. «Пророкує, що чекає на Росію», «Може, у її світшоті якесь таємне передбачення зашифровано?», «Так, спойлер, що чекає на Росію» – пишуть одні коментатори. Однак інші радять співачці не довіряти «хорошим росіянам».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: