Зірка «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія про кризу у стосунках з чоловіком: Все, будемо розлучатися

Віра із сином поїхала до Грузії, а Роман залишився в Україні
фото з відкритих джерел

Артистка розповідає, що її шлюб врятувала вимушена розлука

Зірка «Жіночого Кварталу», співачка та телеведуча Віра Кекелія в інтервю ЖВЛ пригадала непростий період у стосунках з чоловіком Романом Дудою.

Співачка розповідає, що коли дізналася у грудні про свою другу вагітність, у неї з чоловіком почалися негаразди у стосунках. Роман категорично наполягав, щоб Віра їхала з їх сином за кордон. А Кекелія не вірила, що почнеться війна.

«У нас були скандали величезні просто, ми уже вирішували: все, будемо розлучатися. Якийсь момент був і ми такі: ну, значить, виходу немає – розлучення. Вже така крапка була, що ані я, ані він не знали, що з цим робити. Ви як впираєтеся одне в одного і ніби як не чуєте. І ти ніби хочеш почути, але не вдається», –  згадує Віра.

Артистка розповідає, що її шлюб врятувала вимушена розлука. Віра із сином поїхала до Грузії, а Роман залишився в Україні. За словами Кекелії, за цей час вони багато чого зрозуміли про свої відносини: «Рома лишився один, без нас. Йому також було нелегко, коли ти в Києві сам, тут летить, тут гримить. Багато чого переоцінюєш. Я також відчула, що мені не вистачає Роми. Я собі чітко відповіла на запитання, що мені краще з чоловіком. Коли ми разом, я відчуваю силу більше, я відчуваю наше розширення, я потребую цього. І точнісінько так Рома».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: