Ще одна зрадниця. Українська співачка та акторка стала на бік Росії

Мохова з чоловіком
фото з відкритих джерел

 

Чоловік Ірини Мохової заявив, що вона «шалено любить Росію»

Українська співачка та акторка Ірина Мохова стала на бік Росії. Артистка живе в Москві з чоловіком та російським актором Олександром Моховим. Подружжя заявило, що «шалено любить Росію».

За словами Мохова, який свого часу багато знімався в Україні, коли розпочалося вторгнення росіян, він з дружиною вмовляв її батьків та сестер переїхати до них. Але ті не побажали мати нічого спільного з Росією.

«Ми з моєю дружиною за нашу країну. Вони – за свою. Але ми розумні люди, є розуміння. Думаю, розколу через це немає. Для мене Україна як друга батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю Росію. І моїй дружині, яка теж стала росіянкою, дуже подобається Росія», – заявив актор в інтерв’ю російській пресі.

Ірину Огородник в Україні знають як співачку Ніколь. Вона розпочала кар'єру після участі у шоу «Караоке на майдані». Співачка також брала участь у низці конкурсів та зйомках кліпу, а також знялася у кількох серіалах та фільмах. Ірина молодша за свого чоловіка на 28 років.

Раніше «Главком» писав, що український телеведучий Вадим Абрамов теж виявився зрадником. Журналіст веде одну з програм на російському телеканалі «Пятница».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: