Блогерка Маремуха, яка живе з чоловіком у вільному шлюбі, зізналася, чи справді він мільйонер

Маремуха з чоловіком
фото з відкритих джерел

Вікторія Маремуха дозволяє собі та чоловікові романи на стороні

Телеведуча і модель (прославилася участі у проекті «Супермодель по-українськи») Вікторія Маремуха, яка в інтерв'ю зізнавалася, що дозволяє собі та чоловікові (одружена з французьким криптобізнесменом Луї) романи на стороні, розповіла телеведучому Славі Дьоміну, скільки разів захоплювалася іншими, будучи в шлюбі. «Були моменти до моєї вагітності, коли я зустрічалася з іншими чоловіками, Луї про це знає. З одним я познайомилася на дні народження друга, куди прийшла зі своїм чоловіком. Луї не ревнував. І в нього теж були стосунки. І з деякими дівчатами я навіть знайома. Знаю, що зараз буде багато осуду, я до цього готова: це наш вибір», – каже відома блогерка.

Раніше «Главком» писав, що Вікторія Маремуха нещодавно стала мамою. Блогерка народила сина. «Під час моєї вагітності наш гостьовий шлюб став звичайним, ми довгий час разом жили в Таіланді. Було складно, бо звикли, що в кожного свій простір. Потім знайшли будинок, де в кожного була своя спальня», – згадує період вагітності блогерка. Вікторія каже, що після народження сина в її стосунках чоловіка нічого не зміниться: «А що колись можна, а потім ні?»

На питання ведучого, чи справді чоловік Маремухи мільйонер, вона відповіла: «Якщо він мільйонер – це ж не значить, грубо кажучи, що в нього на рахунку лежить мільйон доларів. Це інвестиції, компанія, нерухомість  – це все разом. Якщо скласти все до купи, то вийде навіть більше.

Раніше Вікторія зізнавалася в інтерв'ю, що у неї був груповий секс із чоловіком та однією дівчиною: «Так склалося – ми разом відпочивали». Маремуха зізнається, що зраджувала своїм чоловікам, бо «дуже волелюбна». «Коли я почала говорити у своїй соцмережі, що живу з чоловіком у відкритому шлюбі, навіть у гостьовому шлюбі, мене багато хто підтримав, – продовжує Вікторія. – Ми з чоловіком це називаємо: відпочити. Він мені каже: Ти не будеш проти, якщо я сьогодні відпочину? – Без проблем. Люди один одному не належать. Ми вільні».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: