Дружина Міхаеля Шумахера після трагедії з ним опинилася у жахливій ситуації

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Друг автогонщика заявив, що Корріна Шумахер живе як ув'язнена

Пройшло майже 10 років з того часу, як знаменитий автогонщик Міхаель Шумахер отримав тяжкі травми на гірськолижному курорті. Друг спорсмена в нещодавньому інтерв'ю заявив, що його дружина Корріна добровільно стала самітницею.

Один із найкращих гонщиків «Формули-1» в грудні 2013 року вдарився головою об скелю під час катання на лижах у французьких Альпах. Довгий час лікарі боролися за його життя, лікування триває досі. Нині 54-річний Міхаель живе у сімейному будинку у швейцарському містечку Вуффленс-ле-Шато, неподалік Женевського озера. Поруч із ним 54-річна дружина Корріна, спортсмена регулярно відвідують 26-річна дочка Джинна-Марія та 24-річний син Мік.

Засновник і колишній власник команди Формули-1 Едді Джордан заявив, що всі ці роки дружина Шумахера живе вкрай самотньо. Доглядати чоловіка їй допомагає команда медичного персоналу. Минулого року Едді хотів відвідати семиразовий чемпіон світу Формули-1, але сім'я хворого відхилила пропозицію.

«Це була найжахливіша ситуація для Міка та Корріни. Вона живе як ув'язнена, вона не може піти на обід, вечірку чи інший захід, тому що всі хочуть поговорити з нею про Міхаеля, але їй не потрібно нагадувати про це щохвилини», – зазначив Джордан.

Корріна уникє публічних розмов про чоловіка, лише небагато розповіла в документальному фільмі про його життя, який вийшов в ефір у 2022 році.

«Михаель тут. Інший, але він тут, і я вважаю, що це надає нам сили. Ми разом. Ми живемо разом удома. Ми проводимо терапію. Ми робимо все можливе, щоб Міхаелю було краще та щоб йому було комфортно. І просто дати йому відчути нашу родину, наш зв'язок. І незважаючи ні на що, я зроблю все, що в моїх силах. Ми намагаємося поводитися як сім'я, оскільки Міхаелю це подобалося і досі подобається. І ми продовжуємо жити своїм життям»,  – повідомила дружина Шумахера.

Корріна зізналася, що на його лікування вже витрачено 20 мільйонів фунтів стерлінгів і терапія триватим:. «Для мене дуже важливо, щоб він міг продовжувати насолоджуватися своїм особистим життям, наскільки це можливо. Міхаель завжди захищав нас і тепер ми захищаємо Міхаеля».

Один із небагатьох, кому дозволено відвідувати Шумахера, колишній президент FIA Жан Тодт. «Люди так багато запитують про Міхаеля. Фанати повинні знати, що він у надійних руках. Він знаходиться в найкращій ситуації та оточений людьми, які його люблять», – лаконічно повідомив близький друг німецького автогонщика.

Читайте також: Галкін розповів про путіністку Доліну, яка повзає між надгробками на кладовищі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: