Блогер дотепно переозвучив Байдена на зустрічі з українськими політиками (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Шанувальники Самохвалова накидали в коментарях своїх жартів

Популярний блогер зі Львова Віктор Самохвалов, який підкорює мережу своїми дотепними пародіями, порадував шанувальників новою роботою. Цього разу про Джо Байдена, який 20 лютого приїхав до Києва з офіційним візитом.

Блогер переозвучив відео, де американський президент зустрічається з українськими політиками. Замість звуку, який присутній на оригінальному ролику, Самохвалов записав гумористичний діалог. Відео доступне на сторінці блогера в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Самохвалов Віктор (@samokhvalov_viktor_)

У ролику Байден вітається з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та ніби каже наступне: «О, тебе я пам’ятаю. Ти вже приїжджав. Ми пили каву і ти з’їв мої всі цукерки, саме шоколадні повибирав». Ще одному посадовцю голосом блогера каже: «Що ти так на мене дивишся? Порадувати тобі танка?».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Самохвалов Віктор (@samokhvalov_viktor_)

Коментатори підтримують блогера своїми жартами: «З порожніми руками ніхто в Україні по гостях не ходить. Як вже припхався, то мусиш презенти дарувати», «Кльовий Дідо! Джаст ду іт, подаруй танка», «А Кулеба он вже запримітив чоколядові цукерки на столі», «Резніков боїться, що Байден спитає про яйця в кілограмах», «Краватку жовто-блакитну одягнув, щоб гарні світлини зробити для інстаграму».

Також підписники Самохвалова відзначили, що посміялися від душі: «Ну, чому так смішно?», «Як можна таке придумати?!», «Гумор – топ! Вимова, якість озвучки – на рівні міністра культури», «Я так давно так не сміялася».

Читайте також: Це дно. Актор Тарас Цимбалюк збурив мережу гучною заявою про мову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: