Це щастя. Святослав Вакарчук розповів про перші слова свого сина Івана

Вакарчук: Мій син Іван у свої рік і 8 місяців знає багато слів
фото з відкритих джерел

Музикант зізнався, які слова у хлопчика є улюбленими в його віці

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який дуже нечасто говорить публічно про своє особисте життя, розповів про свого маленького сина Івана. Музикант зізнався, які слова у хлопчика є улюбленими в його віці – один рік і вісім місяців.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Цим дописом Вакарчук вирішив поділитися в Міжнародний день рідної мови, зазначивши, що українська мова – наша найсильніша та найстратегічніша зброя.

«Мій син Іван у свої рік і 8 місяців знає багато слів. Зараз він дуже любить говорити слова: поїзд, борсук, їжак, валіза. Але фаворити змінюються щотижня, – пише Святослав у соцмережі. – Це щастя! До речі, ще одне улюблене слово нашого Івана. Українська мова – це чи не найсильніша наша зброя. Найбільш стратегічна так точно».

Раніше «Главком» писав, що Вакарчук розповів в інтерв'ю, що поява доньки – один із найважливіших позитивних моментів минулого 2022 року. Завдяки своїм дітям Вакарчук, за його словами, став ще сильнішим. Аналізуючи минулий рік, співак каже: «У мене народилася донька. Їй, до речі, півроку. Цей момент для мене – це теж цей рік. Я, до речі, думаю, що в цьому є великий символізм. З іншого боку – це величезний моральний бронежилет, який дає тобі сили. Це жахлива мотивація. Тому важко, страшно навіть за бійців, у яких народжуються в цей час діти. Але я знаю, наскільки їм це допомагає, я тепер це відчуваю на собі. У цей момент ти стаєш удвічі сильнішим».

Нагадаємо, влітку минулого року 47-річний український співак став батьком вдруге. Продюсер Євгенія Яцута народила йому дочку Соломію. А роком раніше у музиканта з'явився первісток Іван – названий на честь батька Святослава. Вакарчук вперше показав фото зі своїм сином, коли малому виповнився рік.

Читайте також: Названо ім’я найбагатшої дитини в світі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: