Бєдняков про роботу з одіозною Марченко: Жартую – вона не сміється. Типу – хто ти?

Телеведучі були партнерами близько року
фото з відкритих джерел

Телеведучий згадує, що це була єдинайого партнерка по сцені, з якою не було контакту

Телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс у Маріуполі, розповів в інтерв'ю журналісту Сергію Пейчеву на ютуб-каналі «Pressing», як мріяв працювати на російському телебаченні, які гонорари йому пропонували за виступи в Криму після анексії та, чому згадує співпрацю з Оксаною Марченко, як страшний сон.

Андрій не приховує, що був час, коли він мріяв працювати на російських телеканах: «Я з Маріуполя і батько мені завжди казав, що у нас російське прізвище, родичі в Іваново. А я йому відповідав, що я українець, я не з Радянського Союзу. Я не знаю, як би він поводився зараз. Працювати на російських каналах, звісно, хотілося. Адже ми вдома дивилися російські фільми, у нас були російські канали. І ця проблема була десятиліттями, регіон усі ці роки до того вели».

Через впізнаваність, як ведучий тревел-шоу «Орел та решка», Бедняков був відомою персоною в сусідній державі. Артист каже, що навіть після 2014 року, коли він припинив звязки з державою-агресором, його запрошували на копроративи. Зокрема в Крим, за весілля там пропонували 35 тисяч євро, а за Новий рік – 45 тисяч.

«Якщо в мене запитають, чи їздив я до Криму, я скажу не їздив, відмовляючись від корпоративів, за які мені вдвічі більше давали. 30 тисяч євро було, 35 мені давали за весілля. Новий рік один був – 45 тисяч мені давали. Ще тоді, у 2015-2016 роках. Я не поїхав. Я в Криму не був і принципово не їздив. Я взагалі був у Криму два рази. Один раз на зйомках «Орел і Решка», а другий раз був малий і нічого не розумів», – згадує Бєдняков.

Бєдняков також згадав про спільну роботу на каналі СТБ в проекті «Х-Фактор» із одіозною ведучою Оксаною Марченко.

«Я з нею пропрацював один рік і був для неї кісткою в горлі. Тому що я прийшов новий – молодший за неї, і було видно, що їй було неприємно зі мною працювати. Згадую, у нас був перший прямий ефір і не було жодного контакту. Це була моя єдина співведуча, з якою у мене було нуль контакту. При тому, що я намагався – я на неї дивився. Жартую – вона не сміється. Типу – хто ти?», – розповідає Бєдняков.

Читайте також: Вакарчук розповів, що тема номер один з розмовах з військовими – не війна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: