Міша Крупін розповів, чому на концертах для військових змінює слова в піснях

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Під час війни артист не лише не припиняє творчу діяльність, а й допомагає військовим

В кінці грудня фронтмен гурту «Корупція» Міша Крупін влаштував справжній музичний перформанс. Під час масованого ракетного обстрілу артист виконав гімн України на скрипці. Зізнається – ідея прийшла до нього спонтанно, але мала сильний ефект:

«Я бачив, як летять ці ракети, мені було страшно. Я взяв скрипку і вирішив грати. Думаю, зніму це на телефон і завантажу в Інстаграм. Багато людей не знали, шо я граю на скрипці. Одні думають, що я репер, інші – що я співаю шансон. Зараз люди з'ясували, що я музикант, і зокрема граю на скрипці», – поділився співак Міша Крупін в ефірі каналу «Дом».

Під час війни артист не лише не припиняє творчу діяльність, а й активно допомагає військовим.

«Наш гурт займається збором коштів на авто для ЗСУ. Донатили волонтерам, які також закривають потреби військових на Миколаївському та Херсонському напрямках. Зараз треба купити дрон, який коштує п'ять тисяч доларів. Це Mavic 3 Thermal. Ще мій друг з Бахмута потребує тепловізора. Тож зараз маю два запити. Завершуємо збір на автівки, і починаємо новий», – розповідає музикант.

Міша Крупін родом із Харкова, там у співака багато знайомих, друзів, є житло і купа спогадів. Артист запевняє – зараз у місті більш-менш спокійно, тому люди масово повертаються в свої домівки:

«Мій дім уцілів, щоправда, повибивало вікна. Загалом на районі все нормально. Дуже багато людей повертається в Харків, тобто життя триває», – коментує співак.

Підтримувати інших і триматися самому Крупіну допомагає творчість. Сьогодні артист ставиться до репертуару по-філософськи та пише особливий контент.

«Стосовно творчості я думаю, що все ж таки потрібно якось поєднувати пісні, які сьогодні актуальні, з піснями, які були раніше. Пісні на воєнну тематику все життя будуть нагадувати про весь цей біль. Наприклад, коли на концертах збираються просто військові, то я можу співати будь-які пісні. От, чим гірше там будуть слова з матами, чим краще. Коли ж приходять військові з дружинами та дітьми, то це не дуже красиво. І от, я вигадав находу приспів: «Їм кашу, хлопці! Їм кашу!» –  щоб замінити занадто відверті фрази. І всім весело. Це дуже важливо, коли військові посміхаються. Бо не вони повинні тобі плескати, ти повинен робити їм оплески.  Взагалі мені важливо, щоб військові посміхалися, заряджалися на моїх концертах», – розповів Міша Крупін.

Читайте також: Вакарчук написав, що авіакатастрофа в Броварах – його особиста трагедія

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: