Дружина нардепа від «Слуги народу» та відома акторка показала зламаний ніс

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Емоційні світлини Ганна Саліванчук виклала на своїй сторінці в соцмережі

Дружина народного депутата від партії «Слуга народу» Олександра Божкова, відома акторка Ганна Саліванчук на своїй сторінці в соцмережі виклала шокуючі фото. Артистка йшла забирати сина зі школи, але підсковзнулася на сходах. Результат – перелом носа та струс мозку.

«Далі буде шок-контент! Такий я ще ніколи не була», – написала зірка серіалів «Свати» та «Одного разу під Полтавою». Ганна показала себе всю в сльозах та з травмами на обличчі.

«Дуже багато хочеться вам розповісти, що я пережила в лікарні, які були лікарі, яке було відношення, – продовжила Саліванчук. – Чому під час повітряної тривоги не роблять КТ і рентгени, хоча ніхто не спускається в укриття. Через те, що мене впізнали – мені зробили. Тобто, якби я була не актриса, залишилася б без рентгена і КТ. Дуже шкода, що так. Дуже вдячна цій жінці».

Акторка також розповіла, як відреагували діти на її травми: «Коли мене побачив старший Гліб, він розплакався. Обійняв мене і сильно плакав, йому було страшно на мене дивитись. А молодший Микита взагалі не відреагував, я йому однакова, що з таким страшним носом, що ні».

Раніше «Главком» писав, що акторка Ганна Саліванчук розповіла, що її чоловік розповідає вдома про свої депутатські будні. Зокрема, що в кулуарах парламенту кажуть про терміни закінчення війни.

Читайте також: У США судять росіянку, яка намагалась вбити українку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: