32 млн переглядів. Ріанна надіслала квіти пенсіонеркам, які повторили її танець на Супербоулі

фото з відкритих джерел

У листівці до букету співачка назвала танець жінок «дивовижним»

Співачка Ріанна надіслала букет квітів пенсіонеркам з будинку для літніх людей Arcadia Senior Living в американському місті Боулінг-Грін, штат Кентуккі, які повторили танець з її виступу в перерві Супербоула. Про це повідомляється у соцмережах організації.

У листівці до букету співачка назвала танець жінок «дивовижним». «Ми сподівалися, що це станеться, і Ріанна це зробила!» – вказано в описі фотографій. Представники будинку для літніх людей також заявили Insider, що «жительки були дуже раді отримати квіти від Ріанни, оскільки з нетерпінням чекали, чи отримають від неї відповідь чи ні».

Раніше квіти пенсіонеркам надіслав репер Jay-Z – засновник звукозаписної компанії Roc Nation, з якою співпрацює Ріанна. «Нам сподобався ваш TikTok»,  – було вказано в записці.

Відео з танцем пенсіонерки опублікували в TikTok в кінці лютого. Жінки виступили під пісню Rude Boy. У кліпі одинадцять жінок у білих шатах розступаються під пісню Ріанни, а наприкінці камера наближається до енергійної бабусі у червоному костюмі з мікрофоном у руках. Це пряме посилання на справжній виступ барбадоської поп-співачки на Супербоул, на якому вона з'явилася в яскраво-червоному вбранні, оточена групою підтанцівки в білому. Ролик переглянули понад 32,4 мільйони разів. На тлі такого успіху пенсіонерки записали ролик із відповіддю хейтерам, які вважали, що дорослі люди не можуть зніматися у TikTok.

Читайте також: Помер актор Роберт Блейк, який втратив кар'єру через вбивство дружини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: