Помер актор Роберт Блейк, який втратив кар'єру через вбивство дружини

У мемуарах «Життя негідника» Роберт спростував причетність до вбивства дружини
фото з відкритих джерел

Бонні Лі Баклі виявилася шахрайкою, яка мала 10 колишніх чоловіків

Американський актор Роберт Блейк помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі через серцеву хворобу. Йому було 89 років. Про це повідомив The Hollywood Reporter з посиланням на заяву його племінниці Норін Остін.

Роберт пропрацював у Голлівуді понад шість десятиліть, він знявся в таких класичних фільмах, як «Скарб Сьєрра-Мадре» з Хамфрі Богартом, «Холоднокровне вбивство» з Джоном Форсайтом, «Шосе в нікуди» Девіда Лінча. Роберт також був зіркою низки студійних вестернів під сценічним псевдонімом Боббі Блейк. Глядачам він запам'ятався як детектив під прикриттям із Нью-Йорка Тоні Баретта у серіалі «Баретта», який транслювався на ABC протягом чотирьох сезонів у середині 1970-х років. За цю роль він отримав премію «Еммі».

Кар'єра Роберта пішла під укіс на початку 2000-х, коли його звинуватили у вбивстві 44-річної дружини Бонні Лі Баклі. В травні 2001 року вони удвох вечеряли у ресторані Studio City, після чого Баклі сіла у свій автомобіль, де їй вистрілили у голову. Блейк стверджував, що провів дружину до машини, але повернувся до ресторану, щоб забрати пістолет, який він випадково залишив. За його версією, він знайшов дружину пораненою в машині, коли повернувся. Зброю вбивства знайшли у найближчому сміттєвому контейнері. За рік артиста заарештували.

У ході тримісячного судового розгляду, що набув широкого розголосу, з'явилися подробиці про їх шлюб. Бонні виявилася шахрайкою, яка мала щонайменше дюжину різних псевдонімів і 10 колишніх чоловіків, повідомляє Daily Mail. Прокурори стверджували, що вона заманила Блейка у шлюб без кохання, завагітнівши від нього. Через кілька років Блейка виправдав суд присяжних, проте його визнали винним у смерті дружини за цивільним позовом та зобов'язали виплатити $30 млн її дітям, після чого актор оголосив себе банкрутом.

У своїх мемуарах «Життя негідника» Роберт спростував причетність до вбивства дружини. В останні роки життя він тихо жив у своєму будинку в Лос-Анджелесі, слухав джазову музику, грав на гітарі, читав вірші та дивився класичні фільми. Попрощаються з актором у приватному порядку.

Читайте також: Дочка Моніки Беллуччі у мереживній білизні та чорній фаті з'явилася на обкладинці глянцю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: