Ще одна зрадниця. Колишня дружина Бадоєва оголосила, що повертається на Перший канал

Чоловік телеведучої родом зі Львова, але також працює на Росію
фото з відкритих джерел

Жанна Бадоєва, маючи мільйонну аудиторію в соцмережі, мовчить про війну в Україні

Режисер і телеведуча Жанна Бадоєва, яка більшу частину життя прожила в Україні, незважаючи на російську агресію продовжує будувати карєру в РФ. На сторінку телеведучої підписано майже 2 мільйони людей, але вона мовчить про війну в Україні, зате з радастю розповідає про свое шоу «Жизнь других», яке поновлює вихід на російському ТБ.

Ведуча оголосила про повернення на головний пропагандистський телеканал країни-терориста її тревел-шоу. До слова, чоловік Бадоєвої Василь Мельничин – родом зі Львова, але він також працює на Перший канал.

Тим часом, телеведуча Регіна Тодоренко, яка має  український паспорт, але мовчить про війну в Україні, вирішила брати участь у новому сезоні шоу «Ледниковый период» на тому ж Першому каналі. Про це повідомила сама телеведуча в соцмережі. Пропозицію про участь у проєкті Тодоренко прийняла через 10 днів після других пологів – близько трьох місяців тому. На зйомки вже приїзжала з маленьким сином.

Раніше «Главком» писав, що музикант Коля Серга, який служить у ЗСУ, пояснив, чому Тодоренко ніколи не вибачать українці. Телеведуча, маючи величезну читацьку аудиторію – рекордну кількість передплатників у соцмережі, мовчить про те, що відбувається в Україні. Навіть попри те, що в Одесі, яку постійно бомбардують рашисти, живуть її рідні – батьки та брат із сім'єю.

«Зараз війна і вона вже чорно-біла. Якщо до цього були якісь варіанти сумніватися, що відбувається, то зараз жодних сумнівів немає і навіть найтупіша людина бачить, що відбувається. І займає позицію – за чи проти. Нині не можна бути посередині. Це перше. Друге. Я вважаю, що жодні гроші не зможуть компенсувати ту шкоду, яку завдає Регіна своєю позицією, бо вона камертон великої частини населення. Якби вона була російським блогером, це була б трохи інша історія. Вона українська телеведуча, яка стала популярною завдяки українському телешоу, тож це не лише для нас, а й для росіян. Вони дивляться на неї і через неї намагаються збудувати свою думку, своє ставлення. Якщо Регіна сприймає все те, що відбувається в Україні, як фарс, як політичні ігри, як внутрішню війну, то той самий меседж вона транслює свою аудиторію. А на що ти даєш гроші, якщо ти співучасник того, що відбувається. Від такого неможливо відкупитися», – переконаний Серга, який раніше товаришував із Тодоренко.

Він також додав, що батьки Тодоренко залишилися в Одесі, проте припустив, що підтримують російські звірства на території України. «Я думаю, якби вони не підтримували, то ми довідалися б про це. І якби не було цієї підтримки батьками, то тоді вони були б в антиподі – у протистоянні з Регіною. Мені здається, вона змінила б риторику. Хоча я можу помилятися», – каже Серга.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: