До Ксенії Собчак прийшли з обшуками

фото з відкритих джерел

Обшуки проводять у справі, як порушили стосовно комерційного директора Собчак Кирила Суханова

У заміському будинку російської журналістки Ксенії Собчак у підмосковному селищі «Гірки-8» відбувається обшук. Про це повідомляє російська преса.

За інформацією співрозмовника ЗМІ у правоохоронних органах, обшуки проводять у справі про здирництво, яку порушили стосовно комерційного директора Собчак Кирила Суханова. Сама Собчак ніякого процесуального статусу не має, додав він.

Кирила Суханова було затримано вчора ввечері в Москві. За даними преси, це сталося у ресторані під час зустрічі з клієнтом, який хотів купити підставний «блок на негатив» (заборона на згадки у новинах у негативному ключі). Суханова запідозрили у шахрайстві. Інші деталі невідомі.

Собчак розцінила застереження Суханова як черговий тиск на журналістику в країні. «До нас нема за що докопатися, і це їх бісить», – цитує її запис в телеграм-каналі Радіо Свобода. «Вони постійно затримують моїх журналістів. Тепер вони взялися за Кирила і шиють йому справу», – додала пізніше Собчак.

Ксенія Собчак керує проектом «Обережно, Media», до якого входить мережа телеграм-каналів новин, студія подкастів, а також соцмережі самої журналістки. Журналістка з дитинства знайома з Володимиром Путіним та була кандидатом на пост президента на виборах 2018 року.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: