Оля Полякова повернулась в Instagram після звернення до Федорова

Співачка різко відповіла хейтерам і тим, хто скаржиться на її акаунт
фото з відкритих джерел

Олі Поляковій двічі видаляли сторінку в Instagram через висвітлення війни

Українська співачка Оля Полякова нещодавно знову втратила сторінку в Instagram. Артистці вдалось відновити доступ, тож вона відповіла тим, хто скаржився на неї.

Олі Поляковій двічі видаляли сторінку в Instagram через висвітлення війни. Але зірка знову повернулась у соціальні мережі.

Полякова уточнила, що коли їй перший раз видалили сторінку, довелося чекати місяць на те, щоб її повернули. А цього разу на повернення вона чекала лише дві доби.

«Прекрасна новина, несподівана, якщо чесно! Коли останнього разу видаляли мою сторінку, я місяць очікувала на її повернення, а зараз лише дві доби. Тепер ми знову разом, разом до перемоги», – поділилась Оля Полякова.

Оля Полякова повернулась в Instagram після звернення до Федорова фото 1

Співачка різко відповіла хейтерам і тим, хто скаржиться на її акаунт. «Якщо ті, хто скаржились, думають, що я припиню свою інформаційну війну, то дзуськи вам».

Відомо, що ще на початку війни  через висвітлення подій в Україні зірці заблокували сторінку. Згодом їй вдалось відновити акаунт, але блог перебував у тіньовому бані, тобто, сторінку не можна було знайти у мережі.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова звернулася до міністра цифрової трансформації Михайла Федорова і попросила допомоги у вирішенні питання масових блокувань персональних сторінок артистів. 

Читайте також: Полякову освистали в Ізраїлі прихильники Путіна: Вона дала гнівну відсіч (відео інциденту)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: