На Злату Огнєвіч поскаржились у поліцію сусіди: співачка обурилась (фото)

У Злати Огнєвіч непорозуміння з сусідами
фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка зізналась, що ніяк не може порозумітись із сусідами

Українська Співачка Злата Огнєвіч обурилась поведінкою сусідів, які поскаржились на неї в поліцію.

Артистка розповіла, що наразі сусіди роблять ремонт, через який виконавиця не може спокійно спати, бо часто прокидається від ремонтних звуків. Щобільше, сусіди часто порушують режим тиші, встановлений законодавством.

«Тепер це мій будильник, плейлист, подкаст тощо. Люди живуть життя, роблять ремонт. Значить, все буде добре», – написала співачка в інста-сторіз.

Злата Огнєвіч не хотіла скаржитись, однак співачка не розуміє дій сусідів, які раніше заявили на неї в поліцію, за те що вона співала у квартирі.

Вона додала, що ці ж сусіди якось викликали на неї поліцію. Їм не подобалося, що Злата співає у себе ж вдома. Однак самі вони дозволяють собі шуміти.

«Масштаб робіт настільки великий, що мені вже дуже хочеться подивитися на результат. І це роблять сусіди, які викликали поліцію через мій спів, а зараз самі час від часу порушують графік ремонту і шуму. Ось такі справи», – додала знаменитість.

Нагадаємо, у травні співачка Злата Огнєвіч полетіла у Мексику вітати з шлюбом хлопця, який на телешоу боровся за її серце.

Читайте також: Оля Полякова відповіла хейтерам на критику щодо участі в ЛГБТ-марші

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: