Зірки у «голих» сукнях на вечірці Vanity Fair (фото)

фото з відкритих джерел

Виходи знаменитостей на цьому заході завжди були набагато відвертішими, ніж на «Оскарі»

Зазвичай після завершення церемонії нагородження премії «Оскар» розпочинається ще одна вечірка, яку організовує журнал Vanity Fair. Виходи знаменитостей на цьому заході завжди були набагато відвертішими, ніж на червоній (в цьому році – пісочній) доріжці. А «голих» суконь з кожним роком стає дедалі більше.

Цього року особливо відзначилися співачка Сіара та супермодель Алессандра Амбросіо, які прийшли у блискучих прозорих сукнях Dundas. Найбільш незабутніми також стали образи Кари Делевінь, Хантер Шафер у топі у вигляді шкіряного пера та спідниці з останньої колекції Ann Demeulemeester, а також образ Дейзі Едгар-Джонс у, напевно, найелегантнішій «голій» сукні Gucci.

Здавалося б, Емілі Ратаковські вже важко здивувати публіку відвертими образами, і набагато незвичайніше було б, одягни модель щось закритіше, але вона собі не зраджує. Модель виблискувала перед камерами фотографів у «голій» сукні від Feben. Вбрання було красиво декороване шнурівкою на грудях, прикриваючи соски моделі. Зірка «Білого лотоса» Беатріче Гранно, Лора Геррієр, Єва Лонгорія віддали переваги менш відвертим, але все ж таки напівпрозорим сукням з мережива, прозорої тканини та драпірування.

Акторка Олівія Вайлд вийшла на доріжку в чорному шкіряному бюстгальтері та білій сукні з шовкової вовни від Gabriela Hearst з одним рукавом.

Читайте також: Моторошні троянди та неприкриті груди. Найгірші вбрання «Оскара-2023»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: