Моторошні троянди та неприкриті груди. Найгірші вбрання «Оскара-2023»

Найчастіше критики лаяли Флоренс П'ю, що з'явилася в кутюрному вбранні від Валентино
фото з відкритих джерел

Гучних провалів було не так уже й багато

Церемонія нагородження премії «Оскар» щорічно викликає море обговорень серед шанувальників кіно. Не менш, ніж про фільми, говорять про вбрання зірок – самі влучні образи та модні провали.

«Оскар-2023» виявився напрочуд спокійним. Знаменитості, запрошені на килимову доріжку, вирішили відмовитися від екстравагантних модних експериментів. Саме тому гучних провалів було не так уже й багато. Найчастіше критики лаяли Флоренс П'ю, що з'явилася в кутюрному вбранні від Валентино. Сукня виглядала на актрисі дивно і не прикрашала її фігуру. На думку фанатів, артистка і сама почувала себе невпевнено, через що виглядала замкненою.

Холлі Беррі теж не вгадала з образом. Величезні троянди, що прикрашають її сукню, виглядали ніби взятим із іншого вбрання. Велика кількість вирізів – це також здалося деяким фанатам вульгарним. Модель Емілі Ратаковські вийшла в світ в вульгарній сукні, яка навіть не прикрила її груди. Через прозору тканину виглядала білизна зірки.

До «невдах» вечора зарахували й Данай Гуріру. Тут негатив аудиторії викликала не сукня, а незвична зачіска актриси. Західні критики зійшлися на думці, що вбрання зірки було надто нудним, і вона спробувала привернути до себе увагу дивною конструкцією на голові.

Співачка Tems теж спробувала здивувати публіку витонченою формою свого вбрання. Проте замість милування отримала потік негативу. Конструкція сукні критикам видалася невдалою. На їхню думку, артистка примудрилася знівечити свою практично ідеальну фігуру.

Не уникла критики і Мелісса Маккарті. Співачка ніколи не вважалася іконою стилю, але їй завжди вдавалося делікатно наголошувати на формах і виглядати елегантно. Однак червона сукня, обрана для «Оскара», виглядала дивно і обтяжувала фігуру артистки.

Читайте також: Курйоз на «Оскарі»: Леді Гага врятувала фотографа, який впав, знімаючи її (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: