Шакіра розплакалася в магазині солодощів у Нью-Йорку: що сталося

Користувачі соцмереж іронізують: мовляв, співачка розплакалася, побачивши ціни на цукерки
фото з відкритих джерел

Тим часом суперхіт Шакіри, на створення якого співачку надихнуло розставання із Піке, продовжує бити рекорди

Легендарну співачку Шакіру сфотографували в магазині M&Ms в Нью-Йорку, де виконавиця зупинилася поговорити з шанувальницею. Невідомо, про що йшлося, але на фото зірка виглядає відверто засмученою. Здається навіть, що вона витирає сльози.

Користувачі соцмереж іронізують: мовляв, співачка розплакалася, побачивши ціни на цукерки. А якщо серйозно, то швидше за все, Шакіру просто зворушила підтримка фанатки. 

Тим часом суперхіт Шакіри, на створення якого співачку надихнуло розставання із Жераром Піке, продовжує бити всі можливі та неможливі рекорди. Але тільки через два місяці та понад 400 мільйонів переглядів на YouTube зірка вперше виконала його наживо. Для епохальної події вона обрала вечірнє шоу Джиммі Феллона.

«У мене був дуже важкий рік після розлучення, і написання цієї пісні було таке важливе для мене. Це був здоровий спосіб дати вихід моїм емоціям, – розповіла Шакіра ведучому. — Після того як ми випустили трек, я відчула, що мене підтримують не тільки шанувальники, а й ціле сестринство жінок, які пройшли через те саме, що думають так само, як я, відчувають те, що я, і повинні були терпіти. стільки ж лайна, скільки довелося терпіти мені».

Читайте також: Шерон Стоун у день народження насмішила шанувальників «ботоксними» губами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: