Саакашвілі показав свою дочку та її матір – відому грузинську співачку

фото з відкритих джерел

Михайло Саакашвілі вперше публічно визнав, що має маленьку доньку в 2021 році

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук виклав фото своєї молодшої доньки Еліс-Марії Саакашвілі та її матері, грузинської співачки Софо Ніжарадзе. «Мої дві найбільші радості на мітингу», – підписав він фото.

Відомо, що дитину артистка народила влітку 2020 року. Раніше «Главком» писав, що екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук показав фото своєї доньки, що підросла – Еліс-Марії Саакашвілі. «Тато дівчинка Аліса», – підписав політик фото.

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вперше публічно визнав, що має маленьку доньку в 2021 році. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, опублікувавши фото з дівчинкою та її мамою. «Це перший Новий рік, який я зустрічаю у в'язниці, але це і перший Новий рік, коли на екрані телевізора у новорічному концерті на каналі «Мтаварі архі» з'явиться найменша учасниця разом зі своєю мамою – Еліс-Марія Саакашвілі, моя улюблена дівчинка і молодша дочка», – написав тоді Саакашвілі у соцмережі. Мама дівчинки – відома грузинська співачка Софо Ніжарадзе. Саме вона на фото поряд із дівчинкою. У 2014 році Саакашвілі нібито купив їй квартиру в Нью-Йорку вартістю два мільйони доларів.

Читайте також: Гордон ошелешив сумою, яку витрачає на родину за кордоном та на себе в Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: