На тижні моди в Парижі робот роздягнув модель на подіумі: відео стало вірусним

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

У фіналі шоу робот зірвав піджак пащею з моделі Ріан ван Ромпей

Роботи Boston Dynamics взяли участь у показі бренду Coperni на тижні моди в Парижі, зробивши шоу одним із найяскравіших. На відео, що облетіли соцмережі, робоособака взаємодіє з моделями.

У рамках тижня моди в Парижі бренд Coperni представив колекцію осінь/зима 2023 разом з роботами Boston Dynamics. На вірусних кадрах видно, як п'ять жовтих «собак» взаємодіють з моделями та глядачами – роботи рухаються сценою і погойдуються під музику.

Колекція креативних дизайнерів бренду Себастьєна Мейєра та Арно Вайана натхненна байкою Жана де Ла Фонтена «Вовк і ягня». Моделі взяли на себе роль ягнят, а роботи Boston Dynamics – вовків. При цьому робоособаки виглядали максимально органічно серед людей – на одному з відео робот тримає сумку дочки моделі Кейт Мосс Ліли.

Дизайнери переосмислили байку, щоб показати гармонію між людиною та сучасними технологіями. Самим пам'ятним моментом став перформанс наприкінці шоу. Модель Ріан ван Ромпей, закутана в оверсайз-піджак, підійшла до робота, і легким рухом руки (якщо можна так назвати цю частину механізму) він зірвав з неї частину вбрання, залишивши міні-сукню.

Роботи відпрацьовували рухи на копії сцени, збудованої у штаб-квартирі Boston Dynamics, протягом кількох тижнів.

Читайте також: Перли, що розлітаються. Один з найефектніших моментів тижня моди в Парижі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: