Зірки серіалу «Постукай в мої двері» втратили родичів під завалами в Туреччині

Актори серіалу «Постукай в мої двері»
фото з відкритих джерел

Актори публікують в соцмережі інформацію про близьких людей

Землетрус у Туреччині став неймовірною трагедією і торкнувся тисяч сімей. Серед постраждалих і родичі турецьких зірок. Актори публікують в соцмережі інформацію про близьких людей, що знаходяться під завалами.

Те, що трапилося, прямо торкнулася і акторів серіалу «Постукай в мої двері». Башак Гюмюлджинеліоглу, яка зіграла в картині Періл, опублікувала в мережі допис із проханням про допомогу: «Наша мама живе в районі Хатай. Ми не маємо новин. Якщо хтось бачив або чув, повідомте, будь ласка».

Її чоловік та колега Чагри Читанак також звернувся до влади за допомогою у пошуках матері, яка опинилася під завалами. «Блок у місті Антакья – це квартира, де я народився і виріс. Там була моя мама!», – написав актор у Twitter.

Турецька зірка Керем Бюрсін намагається допомагати шанувальникам, публікуючи на своїй сторінці інформацію про зниклих. Очевидно, у його сім'ї обійшлося без жертв. Актор емоційно звернувся до співвітчизників зі словами підтримки: «Наш біль такий великий! Потрібно поєднуватися! Хіба ці лиха, які ми переживаємо, ці болі не свідчать про це? Наші молитви єдині, наш біль єдиний, наша любов єдина. Одужуй швидше, моя Туреччина!»

Число жертв катастрофи наближається до трьох тисяч людей. Землетрус магнітудою 7.8 став найсильнішим в Туреччині з 1939 року.

Читайте також: Маша Єфросиніна показала, як збирає чоловіка на фронт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: