Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер збив велосипедистку

Фото з місця аварії
фото з відкритих джерел

Наразі постраждалу госпіталізували, її стан стабільний

Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер потрапив у ДТП у Лос-Анджелесі. Як пишуть закордонні ЗМІ, аварія сталася, коли артист їхав своєю машиною на невеликій швидкості. Раптом перед Шварценеггером звернула дівчина велосипедом, і актор не встиг натиснути на гальма. Внаслідок аварії велосипедистка потрапила під колеса автомобіля зірки. Наразі постраждалу госпіталізували, її стан стабільний.

Коментарів від представників актора та поліції щодо інциденту поки що немає.

Повідомляється також, що Шварценеггер останнім часом переслідують дорожні неприємності. Раніше «Главком» писав, що в кінці січня минулого року автомобіль актора наїхав на іншу машину, жінку-водія внаслідок цього довелося госпіталізувати. ДТП сталася неподалік будинку зірки. Внаслідок аварії позашляховик актора виїхав на дах легковика, а потім врізався у Porsche.

Один із свідків розповідав, що це «було божевілля» і що це «було схоже на трюк у кіно». Джерела правоохоронних органів повідомили, що, на їхню думку, в аварії винен сам Арнольд. Кажуть, він повертав ліворуч, проте стрілка лівого повороту була червона. Внаслідок пригоди Арнольд залишився цілим (спрацювали подушки безпеки). Як уточнюється, Шварценеггер був тверезим.

Читайте також: У новому кліпі Kalush Orchestra знявся Арнольд Шварценеггер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: