Колишня дружина Потапа Ірина Горова стала жертвою шахраїв

Горова: Обманювати своїх же – самогубство!
фото з відкритих джерел

Пройдисвіти створили фейкову сторінку в телеграм

Генеральний директор групи компаній MOZGI GROUP та колишня дружина продюсера Олексія Потапенка Ірина Горова на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, що стала жертвою шахрайства. Продюсерка дізналася, що пройдисвіти створили фейкову сторінку в телеграм, де від її імені збирають гроші нібито на допомогу для дітей. Вони писали навіть знайомим Горової.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gorovaya Irina (@gorovaya_irina)

«В будь-які часи шахрайство – це злочин. Але в часи війни – це просто недопустима розкіш навіть для злочинців, бо зараз на кону життя цілої країни, а, можливо, й світу. Обманювати своїх же – самогубство! Про всі збори, що проводжу, я обов’язково розказую на своїй офіційній сторінці в інстаграм. Перевіряйте, будь ласка, якщо бачите якесь особисте звернення від мене в інших соціальних мережах!», – написала Ірина на своїй сторінці в Інстаграм.

«А ще кажуть що примотувати скотчем злочинців до стовпа – не етично. Як на мене – це чудово підійде шахраю», «Які люди гнилі таке робити», «Це жах… Просто немає слів», – пишуть в коментарях Ірині.

Нагадаємо, в кінці минулого року Ірина Горова заявила, що вже не працює разом з Потапом. З початком вторгнення Горова взяла на себе все управління в компанії, а Потап – від справ відійшов. «Потап для мене один і єдиний, хто допоміг мені зрозуміти, що таке шоу-бізнес і як до нього підходити. Ми зробили одне для одного все, що могли, – я з точки зору бізнесу, а він із точки зору креативу. Але в якийсь час ми зрозуміли, що наша спільна робота вичерпана. Я думаю, що в мене велике майбутнє у плані розвитку музичної індустрії в Україні, а в нього – у тій індустрії, яку він вибере», – прокоментувала рішення не працювати більше разом Горова.

Читайте також: Кіркоров осоромився на «Греммі», бігаючи за голлівудськими знаменитостями

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: