На зйомках раптово помер 58-річний відомий британський актор

фото з відкритих джерел

В сьомому сезоні серіалу «Декстер» актор зіграв головного антагоніста родом з Києва на імʼя Ісаак Сірко

Британський актор Рей Стівенсон помер на зйомках на італійському острові Іскья. Про це повідомляє Variety.

Стан актора різко погіршився під час зйомок фільму «Казино на Іск'ї» режисера Френка Чіота на італійському острові Іскья. Стівенсона госпіталізували, однак у лікарні Ріццолі актор помер. Точна причина смерті не уточнюється.

Рей Стівенсон народився 1964 року в Північній Ірландії. Актор відомий за ролями в історичному серіалі «Рим». Там він зіграв легіонера Тіта Пуллона. Також він знявся у фільмах «Король Артур», «Каратель: Територія війни». Актор брав участь у зйомках таких проектів, як серіали «Вікінги», «Рим» та «Медичі». Крім цього, актор знімався у голлівудській екранізації «Трьох мушкетерів». У сазі від кінокомпанії Marvel Рей Стівенсон з'явився в образі Вольштагга, близького друга бога грому Тора. В сьомому сезоні серіалу «Декстер» актор зіграв головного антагоніста родом з Києва на імʼя Ісаак Сірко. Нещодавно Стівенсон знявся і в серіалі «Асока», прем'єра якого відбудеться у серпні цього року. 

Раніше «Главком» писав, що старший син Алена Делона несподівано помер у Парижі. Матір'ю Крістіана Аарона Булоньє була німецька співачка, модель та актриса Кріста Пефген, відома під псевдонімом Ніко. Вона співпрацювала з Енді Ворголом і знялася в епізодичній ролі у фільмі Федеріко Фелліні «Солодке життя». Кріста запевняла, що батьком її сина, який народився 1962 року, був відомий актор Ален Делон. Сам Делон це заперечував, але відмовився проходити ДНК-тест. Крістіан двічі подавав до суду на встановлення батьківства, але обидва рази рішення було винесене не на його користь. Незважаючи на небажання Делона визнавати Булоньє як свого сина, мати актора Едіт Арнольд прийняла хлопчика як рідного онука.

Читайте також: Епатажна Джулія Фокс прийшла на вечірку в Каннах в прозорому топі та без білизни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: