Старший син Алена Делона несподівано помер у Парижі

Сам Делон заперечував, що Крістіан його син
фото з відкритих джерел

Крістіана Аарона Булоньє знайшли мертвим у його квартирі

У 60 років помер син Альона Делона, фотограф та актор Крістіан Аарон Булоньє. Про це повідомляє газета Le Parisien.

Матір'ю Крістіана Аарона Булоньє була німецька співачка, модель та актриса Кріста Пефген, відома під псевдонімом Ніко. Вона співпрацювала з Енді Ворголом і знялася в епізодичній ролі у фільмі Федеріко Фелліні «Солодке життя». Кріста запевняла, що батьком її сина, який народився 1962 року, був відомий актор Ален Делон. Сам Делон це заперечував, але відмовився проходити ДНК-тест. Крістіан двічі подавав до суду на встановлення батьківства, але обидва рази рішення було винесене не на його користь. Незважаючи на небажання Делона визнавати Булоньє як свого сина, мати актора Едіт Арнольд прийняла хлопчика як рідного онука.

Булоньє знайшли мертвим у його паризькій квартирі. Повідомляється, що в останні роки життя він мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він страждав на геміплегію – слабкість м'язів половини тіла. «Востаннє я розмовляв з ним місяць тому, і він був в інвалідному візку після невдалого падіння», –розповіло Le Parisien джерело з оточення фотографа.

За даними правоохоронних органів, тіло Булоньє виявили пізно, тому воно встигло розкластися. Знайшла мертвого Крістіана жінка, яка мала доглядати за ним. Тепер її затримали за «ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпеці». Вона перебуватиме під арештом доти, доки не з'ясуються обставини того, що сталося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: