Зірка «Месників» Джеремі Реннер перебуває у критичному стані: деталі трагедії

Про трагедію журналістам розповів представник 51-річного актора
фото з відкритих джерел

Реннер потрапив у ДТП, прибираючи сніг у новорічні вихідні

Стало відомо, що зірка «Месників» потрапив до лікарні у тяжкому стані. З американським актором Джеремі Реннер сталася трагедія під час збирання снігу.

Інцидент стався 1 січня після снігової бурі, яка вирувала в штаті Невада. Актор володіє нерухомістю на озері Тахо в горах Сьєрра-Невада. Цю місцевість буквально замело снігом. За даними видання, Реннер отримав травми під час збирання снігу. Актора доправили до лікарні гелікоптером.

Про трагедію журналістам розповів представник 51-річного актора, заявивши, що Реннер потрапив у ДТП, прибираючи сніг у новорічні вихідні. «Ми можемо підтвердити, що Джеремі перебуває у критичному, але стабільному стані із травмами, отриманими внаслідок нещасного випадку, пов'язаного з погодними умовами під час збирання снігу. Його сім'я з ним, і він отримує відмінний догляд», – зазначило джерело.

Джеремі Реннер відомий за роллю Клінта Бартона в серії фільмів про супергероїв «Месники». На його рахунку понад 50 ролей, у тому числі у фільмах «S.W.A.T.: Спецназ міста ангелів» (2013 рік), «Як боягузливий Роберт Форд убив Джессі Джеймса» (2007), «28 тижнів по тому» (2007), «Місія нездійсненна: Протокол Фантом» (2011), «Еволюція Борна» (2012), «Прибуття» (2016), «Вітрова річка» (2016). Був двічі номінований на «Оскар» – за фільми «Володар бурі» (2008) та «Місто злодіїв» (2010).

Читайте також: Шер опублікувала зображення повішеного Путіна на ялинці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: