Відома акторка Міла Сивацька показала обручку: Реву від щастя

Міла поділилася з шанувальниками прекрасною новиною
фото з відкритих джерел

Коханий артистки зробив їй пропозицію у новорічну ніч

Популярна українська акторка Міла Сивацька («Хороший хлопець», «Козаки», «Центральна лікарня», «Синевир») поділилася з шанувальниками прекрасною новиною: артистка виходить заміж. У новорічну ніч бойфренд артистки освідчився їй. Про це Міла розповіла на своїй сторінці в соцмережі, де опублікувала фото з обручкою, яка красується на її безіменному пальці.

«Повітряна тривога. А я сиджу і реву від щастя. Найважливіше «так», - підписала знімки Міла.

Зі своїм обранцем акторка познайомилися досить незвично – в аеропорту. Про це вона розповідала Каті Осадчій в програмі «Світське життя». «Ми познайомилися випадково у «Жулянах», він запропонував випити кави о п’ятій ранку взимку, за два дні до Нового року і так ми почали зустрічатися», – поділилася Міла.

Пара кілька років разом. Коханий Сивацької не працює в сфері кіно, чим вона неабияк тішиться. У нього свій бізнес. Акторка зізнавалася Осадчій, що чекає на освідчення від хлопця та вже мріє про весілля.

Тим часом, шанувальники Ірини Білик коментують в мережі її чергове відео з колишнім цивільним чоловіком. А Наталія Могилевська розповіла про бойфренда: Ми живемо разом.

Читайте також: Настя Каменських розповіла правду про стосунки з Потапом на тлі розмов про розлучення

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: