Зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак таки повернувся в Україну зі США

Руслан Хамунак з дружиною
фото з відкритих джерел

Актору регулярно «прилітало» від шанувальників за втечу під час війни за кордон

Відомий український актор та сценарист студії «Квартал 95» Руслан Ханумак повернувся в Україну. Разом з дружиною, блогеркою-мільйонницею Аліною Шаманською та сином ще до початку повномасштабної війни родина поїхала на відпочинок до США. Там і залишилася на довгі місяці, за що актору регулярно «прилітало» від шанувальників.  Пізніше він зізнався, що йому страшно повертатися в Україну через війну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от POSITIFF | Oleksii Zavgorodnii (@positiff)

На сторінці Хамунака в Інстаграм з’явилося відео передноворічної поїздки в Донецьку область для привітання дітей, які мешкають на прифронтових територіях. Зокрема компанія артистів відвідала село Велика Новосілка.

«Ми поїхали з Денисом Христовим. Він запропонував, каже: «Потрібно якось дітей привітати з Новим роком, тому що діти теж хочуть свята». Він каже, що дуже мало артистів, кому він запропонував, всі сказали, що вони не погоджуються їхати, тому що дуже стрьомно. Це Донецька область, від нас в 10 кілометрах були орки», – розповів Позитив, який теж брав участь в поїзді. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslan Hanumak (@hanumak)

Напередодні Нового року артисти випустили пророчу пісню «2023» про перемогу України наступного року. Разом з композицією відбулася прем'єра кліпу, де дія відбувається на ймовірній могилі російського диктатора Путіна. За словами Руслана Ханумака, бажання, загадані під Новий рік, неодмінно збуваються, тож чекати залишилося недовго.

Раніше «Главком» писав, що дружина Хамунака Аліна Шаманська, під час чергового візиту в Україну, розповіла, за що їй дістається від хейтерів.

Блогерка прокоментувала хейт у свій бік, стосовно виїзду з країни: «Не можу назвати це хейтом… Вірніше прилітає багато хейту за Руслана, мого чоловіка. 90% всього багна, яке ллється на мене – через нього. Але я вважаю, що він сам має відповідати за свої вчинки», – розповіла Аліна Шаманська.

Читайте також: Катя Осадча «пройшлася» по Валерію Меладзе: Співав на убогій сцені ватну лірику

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: