Зірка «Голосу країни» переміг в телешоу «Голос Литви»: що відомо про співака

Аняня Удонгво виграв контракт та 15 тисяч євро

У неділю ввечері на Каунас Арені прогримів фінал ювілейного сезону «Голосу Литви». За перемогу боролися десять фіналістів, а виграв Аняня Удонгво, який народився та виріс у Нігерії, а до війни жив в Україні. Про це повідомляє видання 15min.

Аняня Удогво провчився шість років в Одеському медичному університеті, потім працював два роки хірургом. Каже, що, коли жив у Нігерії, то навіть не думав, що буде співати. Голос спочатку випробував у хорі, його керівник запевнила, що у юнака є дар до співу. Хлопець не знав нот, ніколи не навчався в музичній школі. Однак подав заявку на «Голос країни». На проєкті виступав під керівництвом Святослава Вакарчука. Тоді Удогво майже дійшов до чвертьфіналу та вибув після 11 випуску.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANYANYA (@anyanya_udongwo)

Згодом артист співав на бек-вокалі у дуету Tvorchi, який цьогоріч представлятиме Україну на Євробаченні та у співака Дмитра Монатіка. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну нігерієць з рідними переїхав за кордон.

Після перемоги в литовському Голосі Аняня Удогво отримав 15 тисяч євро (600 тисяч грн) та контракт з компанією Universal Music Group. Підтримати Удогво у прямому офірі прийшов його син, який був з українським прапором.

Читайте також: Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: