Зірка «Гаррі Поттера» Емма Вотсон честно зізналася, чому порвала з кіно

фото з відкритих джерел

Останньою роботою акторки у кіно була роль у «Маленьких жінках»

Відома голлівудська акторка Емма Вотсон в інтерв'ю виданню Financial Times розповіла, чому вже майже п'ять років не виходять нові фільми за її участю.

За словами Вотсон, будучи актрисою, вона «почувала в клітці». За словами акторки, вона була змушена представляти і бути особою проектів, над якими вона не мала контролю і у створенні яких майже не брала участі. Це її дуже розчаровувало. Проте Вотсон впевнена, що якось повернеться до зйомок.

«Чесно кажучи, я була не дуже щаслива. Мені здається, я відчувала себе трохи загнаною в клітку. Що мені було справді важко, то це те, що мені доводилося просувати те, що я справді не дуже контролювала. Стояти на прем'єрі фільму , коли кожен журналіст міг сказати: «Як це узгоджується з вашою точкою зору?» Дуже важко бути обличчям і представником тих речей, у процес створення яких не була повністю залучена. Я почала по-справжньому засмучуватися, що не мала права голосу», – зізналася актриса.

Останньою роботою Вотсон у великому кіно була роль Мег у «Маленьких жінках». Картина вийшла 2019 року, а її зйомки закінчилися 2018-го. Після цього актриса знімалася у рекламному ролику для Prada, який став її режисерським дебютом. В інтерв'ю акторка також розповіла, що її запросили поставити музичний кліп відомого співака.

Емма Вотсон прославилася, коли їй було лише 11 років, знявшись у ролі юної чарівниці Герміони Грейнджер у фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь». Потім вона зіграла в кількох картинах кінофраншизи про Поттера, а також у низці проектів, серед яких «Ной», «Красуня і чудовисько», «Добре бути тихонею».

Читайте також: Потап привітав «жабенятко» Каменських з днем народження: вона коротко відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: