36-річна акторка Ліндсі Лохан вперше оприлюднила докази своєї вагітності

Влітку 2022 року актриса вийшла заміж за арабського фінансиста
фото з відкритих джерел

Ліндсі – одна з головних скандалісток нульових

Голлівудська акторка Ліндсі Лохан поділилася в інстаграмі фотографіями з животом, що округлився. Про першу вагітність 36-річної актриси стало відомо в березні. Тоді на своїй сторінці в соцмережі Лохан повідомила про вагітність, розмістивши фото одежинки для новонародженого з написом «скоро».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Однак багато хто з шанувальників сумнівався в тому, що акторка народжуватиме сама. І от тепер маємо реальні докази – Ліндсі виставила фото себе вагітної. У соцмережах акторка поділилася кадрами, на яких вона проводить час із друзями.

«Ми дуже раді швидкій появі нового члена сім'ї і з нетерпінням чекаємо наступного розділу нашого життя!» – йдеться в повідомленні під фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Влітку 2022 року актриса вийшла заміж за арабського фінансиста Бадера Шамаса, з яким до весілля зустрічалася трохи більше року. Після весілля Ліндсі Лохан рідко з'являлася у соцмережах.

Ліндсі – одна з головних скандалісток нульових. Її ловили за п'яне водіння, через тиждень вона траплялася поліції за кермом уже з кокаїном. Була навіть крадіжка у ювелірному, але щоразу вона виходила сухою з води. Їй давали 60-90 днів в'язниці, але відпускали за кілька днів. Мала гучні романи з потужними скандалами. Здавалося, що цей шлях – назавжди, але акторка продемонструвала дивовижне перевтілення.

Читайте також: Помер телеведучий найскандальнішого і найприбутковішого телешоу у світі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: