У відомої акторки стався викидень прямо на сцені

фото з відкритих джерел

Актриса Лаура Бенанті втратила дитину під час виступу

Голлівудська актриса Лаура Бенанті на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що втратила дитину прямо під час виступу. Під час заходу на круїзному лайнері під назвою «Круїз Бродвеєм» ту неї стався викидень.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laura Benanti (@laurabenanti)

Актриса розуміла, що з нею відбувається, бо раніше вже переживала подібну трагедію. Жінка написала, що в цей час на заході були присутні близько двох тисяч глядачів. Також Лаура написала, що це не перша і не друга її спроба стати мамою: «Дякую цій маленькій душі за те, що вибрала мене своєю домівкою, хай навіть ненадовго».

«Ми вбиті горем, але ми знову пройдемо через це разом, як ми і багато інших зробили це раніше, – розповіла акторка про переживання – свої та чоловіка. – Я ділюсь усім цим не для того, щоб викликати співпереживання чи увагу, а для того, щоб нагадати багатьом людям та сім'ям, які страждають і будуть страждати таким чином, що в такій втраті немає сорому. Що ви не самотні. І собі теж нагадати».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laura Benanti (@laurabenanti)

Лаура Бенанті – американська актриса  і співачка, лауреат премії «Тоні». Зіграла у таких фільмах та серіалах: «Ілай Стоун», «Гарна дружина», «Закон і порядок: Спеціальний корпус», «Супердівчина». У листопаді 2015 році Лаура одружилась з Патріком Брауном, це її третій шлюб. Після одруження жінка завагітніла, проте не змогла виносити дитину. Вони звернулися до сурогатної матері, яка народила їм з чоловіком дівчинку Еллу Роуз Бенанті-Браун у 2017 році.

Читайте також: Кейт Міддлтон грубо порушила королівський протокол та захопила британців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: