За яку суму продали на аукціоні легендарні двері з фільму «Титанік»

На аукціоні Heritage Auctions у США продали двері з фільму про затонулий лайнер «Титанік» за $718 750
фото з відкритих джерел

На заході також продали плаття, яке Кейт носила у більшості сцен фільму – за $125 тис.

На аукціоні Heritage Auctions у США продали двері з фільму про затонулий лайнер «Титанік» за $718 750.
Про це повідомляє TMZ.

Зазначається, що в одній з останніх сцен фільму «Титанік» вже після того як лайнер затонув, Роуз Дьюїтт Б'юкейтер (яку зіграла акторка Кейт Вінслет) намагається утриматися на воді, забравшись на ці двері.

Після виходу фільму у 1997 році фанати «Титаніка» ще десятиліттями сперечалися, чи міг Джек Доусон (Леонардо Ді Капріо) поміститися на цих дверях разом із Роуз, замість того, щоб замерзнути до смерті у воді в кінці фільму.

Навіть кінорежисер фільму Джеймс Кемерон взяв участь у цих дебатах, захистивши своє рішення змусити Джека «пожертвувати собою - оскільки це більше відповідало його характеру».

На заході також продали плаття, яке Кейт носила у більшості сцен фільму - «лише» за $125 тисяч. 

Раніше на аукціоні Henry Aldridge&Son in Devizes у британському графстві Вілтшир продали карту вечірнього меню затонулого лайнера «Титанік».

Як повідомлялося раніше, американський актор, бізнесмен та продюсер Арнольд Шварценеггер зробив несподівану заяву. Йому нещодавно встановили кардіостимулятор. 

Нагадаємо, американський актор Джонні Депп звернувся до росіян з екранів перед показом фільму «Жанна Дюбаррі», де зіграв головну роль.

До слова, деменція, яку діагностували Брюсу Віллісу в лютому 2023 року, впливає не лише на поведінку та мовлення, а й на памʼять. Наслідки його хвороби вже відчула на собі Демі Мур, із якою Брюс був у шлюбі протягом 13 років.

Читайте також: Шварценеггер зізнався, що думає про закінчення кар'єри друга – тяжкохворого Брюса Вілліса

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: