«Свідомо погодилася»: співачка Христина Соловій зізналася, що була коханкою

Українська співачка Христина Соловій
фото з відкритих джерел

Артистка не могла випускати на волю свої ревнощі, оскільки свідомо погодилася бути коханкою

Українська співачка Христина Соловій розповіла про свої перші серйозні стосунки. Під час появи на шоу YouTube-каналу «ебаут» Соловій згадала, як була коханкою свого першого хлопця.

За словами Соловій, тоді вона була ще дуже юна. Виконавиця навчалася у восьмому класі та дуже сильно закохалася. Втім, тоді хлопець вже перебував у стосунках, та Христину це не зупинило. 

«У мене є три досвіди психотерапії. Я з усіма своїми психотерапевтками намагалася вирішити інші проблеми, але згадала і випливло на поверхню якісь такі дивні речі. Наприклад, я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, бо я в нього була дуже закохана», - розповіла Соловій.

Також артистка додала, що й свої ревнощі вона не могла випускати на волю, оскільки свідомо погодилася на те, аби бути коханкою.

Як відомо, зараз Христині Соловій приписують роман з фронтменом гурту «Жадан і Собаки», музикантом та письменником Сергієм Жаданом. Артисти плідно співпрацюють і дають спільні концерти. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. А у травні цього року пару, дуже схожу на Соловій та Жадана, помітили в парку у Львові. Вони трималися за руки і кудись поспішали.

«Свідомо погодилася»: співачка Христина Соловій зізналася, що була коханкою фото 1
Сергій Жадан, якого помітили з Христиною Соловій
Сергій Жадан, якого помітили з Христиною Соловій

Раніше повідомлялося, що американська акторка Анджеліна Джолі критично висловилась щодо уміння її колишнього чоловіка Бреда Пітта хазяйнувати на винограднику Chateau Miraval у Франції. 

Читайте також: Енріке Іглесіас та Курникова таємно одружилися через 20 років стосунків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: