Визначився переможець телешоу «МастерШеф. Битва сезонів»: найкращі страви кухаря

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За перемогу змагалися найсильніші учасники за історію проєкту

На телеканалі СТБ відбувся фінал кулінарного проєкту «МастерШеф», який був знятий до початку повномасштабної війни та транслювався з січня цього року. У «Битві сезонів» зійшлися учасники минулих частин програми, щоб визначити найкращого з найкращих.

Підтримати колег приїхали учасники Битви сезонів. в останньому випуску цього сезону за перемогу боролися чотири кухарі – Олександр Цвігун, Олександр Білодєд, Владислав Міцкевич та Вадим Бжезінський (відоміший шанувальникам шоу як Пава). Останній за крок до суперфіналу залишив проєкт. Найкращі кулінари сезону готували класичні страви, але з незвичайними інгредієнтами, страви, з якими вони не впоралися протягом сезону і в результаті отримали за них чорні фартухи, а також авторські страви.

Роботи учасникыв оцінювала трійка суддів – шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар Володимир Ярославський та переможниця 3 сезону проєкту Ольга Мартиновська.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от МастерШеф СТБ (@masterchefstb)

Найкращим кухарем став Олександр Цвігун – талановитий кулінар із Ірпеня. Вже у 19 років він поїхав працювати та набиратись досвіду у польських шефів. Незабаром хлопець став су-шефом та вже сам почав навчати новачків. Покинув роботу за кордоном задля участі у другому сезоні «МастерШеф Професіонали», але тоді йому забракло досвіду, щоб вибороти перемогу.

Оскільки сенс свого життя Олександр вбачає саме у кулінарії, у своїх соцмережах публікую переважно фото кулінарних робіт, повідомляє СТБ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexandr Tsvihun (@alx.cgn)

Терін із гарбуза, корня селери, креветки, мус з гарбузового карі, гель з обліпихи, маринований гарбуз з цедрою апельсина, чіпси з батату, настурція.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexandr Tsvihun (@alx.cgn)

Річкова форель у паніровці зі шпинату, фундуку, фермерського пармезану, крем з BBQ моркви, емульсія кропу, редис маринований у гібіскусі, соус із чорноморських креветок та кропової олії, пудра зеленого горошку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexandr Tsvihun (@alx.cgn)

Сиров’ялена яловичина, ферментований зелений аґрус, кедровий горіх, крем із копчених жовтків і бер нуазет, еспума з цибулі порею та шпинату, сухар із кінзи, кропу, шпинату, кедрового горіха та фундуку, лимонний базилік, волошки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexandr Tsvihun (@alx.cgn)

Морозиво пористе з гречаної іриски, солона трюфельна карамель, гречаний спонж просочений томленим молоком і корицею, гречані вафлі, вибухова карамель.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alexandr Tsvihun (@alx.cgn)

Качине філе, м’ясний сік, крем із копченої моркви, томат чері фарширований українським чоризо та кінзою, маринований сівок.

Читайте також: Ірина Білик влаштувала різдвяні танці з колишнім біля ялинки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: