Епатажна співачка Ліззо шокувала черговим одкровенням

фото з відкритих джерел

Виконавиця зізналася, яким непростим був її шлях до слави

Американська епатажна співачка та володарка «Греммі» Ліззо розповіла репортеру CBS, що починала свою кар’єру з низів і навіть по суті була бездомною.

Зірка серйозно займалася музикою з раннього дитинства. Але згодом стало зрозуміло: щоб збудувати музичне життя, доведеться спробувати щастя у великому місті. Тоді прибуток виконавиці залишав бажати кращого – дівчина проговорилася репортеру, що якийсь час їй доводилося ночувати в машині. На щастя, завзятість і працю призвели до успіху та слави. Артистка придбала будинок у Бель-Ейрі за 15 мільйонів доларів. Цей особняк у районі Лос-Анджелеса раніше належав Гаррі Стайлсу.

Раніше «Главком» писав, що реперша Ліззо порадувала шанувальників у соцмережі черговою епатажною постановкою. Пишнотіла артистка запостила у своєму Instagram відео, на якому з'явилася повністю оголеною.

«Якщо ти любиш мене, ти любиш мене всю, – написала під постом співачка. – Ви не можете обирати. Ми повинні беззастережно кохати один одного, починаючи з безумовної любові до себе. Знайдіть сьогодні хвилинку і подумайте про умови, за які ми так міцно тримаємося, які не дають нам свободи істинної любові. Стати вільними в коханні. Ви заслуговуєте на це». Відверте фото Ліззо набрало майже 1,5 млн лайків на добу, а відео з оголеною репершою – 2,5 млн переглядів.

В кінці листопада на HBO вийшов документальний фільм «З любов'ю, Ліззо» («Love, Lizzo»), присвячений американській реп-виконавці.

Читайте також: Росомаха із «Людей Ікс» запалив з дружиною гарячим танцем на тлі різдвяної ялинки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: