«Віра обібрала по максимуму»: продюсер розповів, через що Меладзе та Брежнєва розлучилися

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
фото з відкритих джерел

Меладзе і Брежнєва розбіглися через війну в Україні

Існує багато чуток про стосунки між співачкою Вірою Брежнєвою та композитором Костянтином Меладзе. Вже давно говорили, що вони розлучилися через війну в Україні, і тепер цю інформацію підтвердив російський продюсер Леонід Дзюник.

У коментарі російським ЗМІ він розповів, що Віра Брежнєва наполягала, щоб Костянтин Меладзе виступив проти війни в Україні публічно, але він відмовився.

«Я не можу. У мене все життя в Росії - літні батьки, брат, робота», - цитує слова Меладзе Дзюник.

Це стало причиною розбіжностей в подружжі.

За словами Дзюника, в результаті цього Костянтин пішов у тривалий запій.

«Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його по максимуму. Зажадала у нього значну грошову компенсацію і частину його численної київської нерухомості», - розповів російський продюсер.

Раніше повідомлялося, що генпрокуратура РФ доручила прокуратурі Москви провести перевірку співака Валерія Меладзе щодо можливого фінансування Збройних сил України, повідомляє російська преса.

Також «Главком» писав, що Валерій Меладзе з буквою Z на рукаві нещодавно «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі.

До слова, «Главком» писав, що ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою. Величезний триповерховий будинок площею 700 квадратних метрів, що розташований в елітному селищі, з'явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Про власників не йдеться, але в інтер'єрах вгадується колишнє гніздечко продюсера та екссолістки гурту «ВІА Гра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: